Yıl biterken şöyle bir geriye dönüp Narince'ye göz atacağız birlikte. Pek çalışkan bir yıl geçirdiğim söylenemez ya, yine de oturup en iyi on tarifi toparlamak istedim.
On numarada brüksel lahanası var. Tarifi kim denediyse sevdi, siz de deneyip bu sevimli sebzeyi yemek dağarcığınıza katabilirsiniz.
Dokuzuncu sıra fasülye yaprağı sarmasının. Çıtır çıtır, biraz mayhoş, kendine has lezzetiyle mutlaka tadılmayı hakediyor
Yazın ferah akşamlarını, rakılı, mezeli yazlık sofralarını özleten tazecik zeytinyağlı börülceyi dondurucunuzda varsa yapın mutlaka.
Erzincan Mutfağından nefis bir tarif patates mıhlaması. Kışın soğuk günlerine de çok yakışır, hele yanında buz gibi hoşafla.
No comments:
Post a Comment