Poşette Tavuk
- 2 adet tavuk kalça but
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı un
- Tuz ve karabiber
Baharatlı Patates
- 1 adet orta boy patates
- 1 tatlı kaşığı tereyağ (1 yemek kaşığı sıvı yağ)
- Tuz ve karabiber
- Kimyon (isteğe bağlı)
- Kekik (isteğe bağlı)
- Pul biber (isteğe bağlı)
Soyduğunuz patatesleri yemeklik ya da istediğiniz şekilde dilimleyin. Karıştırma kabına aldığınız patateslere baharatlar ile yağı ekleyin ve karıştırın. Önceden ısıtılmış 180 derecede fırında 40 dakika kadar pişirin.
Tereyağlı Kabak Şiş
- 2- 3 adet çöp şiş
- 1 adet orta boy kabak
- 1 tatlı kaşığı tereyağ
- Tuz ve karabiber
- Kimyon (isteğe bağlı)
- Kekik (isteğe bağlı)
- Pul biber (isteğe bağlı)
Yıkayıp kazıdığınız kabağı ince verev ya da istediğiniz şekillerde doğrayın ve çöp şişlere dizin. Baharaları serpin ve son olarak aralıklarla tereyağını dağıtın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika kadar pişirin.
Bu makale ile alakali daha detayli bilgi inceleyebileceginiz kaliteli bir site : piliç kalça şiş yemekleri
No comments:
Post a Comment