Sunday, March 2, 2014

Kırmızı Halı | 2014 Altın Küre Ödülleri



kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 1


Sofia Vergara kırmızı halıda Roma dönemine ait tanrıça figürlerindeki kadınlardan biri olma ünvanını kimseye kaptırmak niyetinde değil. Kıvrımlı hatlarını vurgulayan, 'denizkızı' formundaki elbiseleri için genellikle Reem Acra, Vera Wang, Marchesa gibi tasarımcıları tercih eden Kolombiyalı güzele bu defa Zac Posen son dokunuşu gerçekleştirmiş.




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 2


Oscar Ödülleri'nde Angelina Jolie'nin sağ bacağı üzerine ''Joling'' akımı başlayıp, Twitter hesabı açılmış olsa da Amber Heard'ın sol bacağı çok tutulmamış olacak ki bağımsızlığını ilan edemedi. Güzel kadın ne giyse yakışır kontenjanındaki az ismimden biri olan Heard, Ateiler Versace içinde saç, makyaj, duruş ve ifadesiyle herşeyi bütünlüyor.




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 3


''Downton Abbey''i hiç izlemediğim için Michelle Dockery'nin ismini yakın zamanda duydum. Oynadığı dönem dizisinin etkisiyle Oscar De La Renta imzalı elbisesini seçtiğini düşünüyorum. Zarif görüntüsü ve masum ifadesine göre bakarsak gecenin kötüleri arasına sokmayı gönlüm razı olmuyor. 




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 4






Zooey Deschanel'in melankolik hallerini bir yana bırakırsak diyemiyorum... Ne tarzda giyerse giysin taşıdığı ifadeyle ruhumuza hüzün dalgası estiren davetlerin yegane naif güzeli Oscar de la Renta'nın nude rengiyle her zamanki havasını koruyor.




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 5


Kate Beckinsale limuzinden indikten sonra elbisesinin dikişlerinin attığını söylediği an yüzünde oluşan gergin ifadeyi zamanla atlatmışa benziyor. Kate kendine neyin yakışacağını bilen kadınlardan. Zuhair Murad'ın gümüş rengi elbisesiyle ışıldamış.




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 6





Dolce&Gabbana ve Julia Roberts işbirliğinden ortaya çıkan sonuç maalesef hayalkırıklığı. Gömlek + elbise karışımı geçmişte bir yerlerde gömülü kalmıştı hatırlatmakta fayda var. Niye böyle garip bir ciddiyet içinde sınırlarını zorluyor anlamak güç. Amaç maskülen ve feminen karışımını başarıyla uygulamaksa bunun için biraz daha çaba harcaması gerektiği kesin!




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 7


Prabal Gurung Sandra Bullock'a kötü bir şaka yapmış gibi. Kırmızı halıda saten giymenin sonuçlarını görmek için örnek teşkil eden isimlerden biri olmuş. Saten denilince akıllarda yer edecek görüntüsü ve kumaşıyla bir şeyleri kaplamak isteği uyandıran canlı bir modeli oluşturmuş. 




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 8


Zümrüt yeşili Gucci Premiere tuvaletiyle ışıldayan Olivia Wilde açık ara kırmızı halının en stil isimlerden biri olmuş. Hamileliğinde bile fit görüntüsü ve şıklığından ödün vermemiş.




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 9


70'lerin New York ve New Jersey'sinde geçen 'American Hustle' filminde ilk defa derin V yakalı jarse elbiseler giydiğini söyleyen Amy Adams ödül töreni için de boyundan bağlamalı Valentino'suyla filmdeki rolüne benzer bir stilde.




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 10


Katıldığı davetlerde doğallığıyla kendinden bahsettirmesini bilen Jennifer Lawrence bu kez beyaz üzerine siyah şeritler geçirilmiş Dior'un ilginç tasarımıyla konuşuldu. Dior'un yüzü olup her davette onun tasarımlarını giymesine rağmen sayesinde internette ''Lawrencing'' ismiyle ortaya çıkan taklitlerine sahip oldu.







Calvin Klein'in Tiffany's rengini anımsatan, düz ipek krep elbisesine uyumu için saç ve makyajını en sade haliyle tutan Reese Witherspoon bu kez hoş görünüyor. 




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 12






Dünyanın en seksi kadınları listesine girmeyi her zaman başaran Mila Kunis'in Gucci Premiere elbisesi başarılı ama gelin görün ki o verdiği pozlara takılmamak da elde değil. Birçok fotoğrafında bakışları bir garip, boynu da tuhaf haller içinde. İçlerinde en normal olan pozlarıyla idare edelim. 




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 13


Prabal Gurung sayesinde hayal kırıklığına bir çentik de Zoe Saldana sayesinde atıyoruz. Göz yorucu işlemelerin bir araya gelmesi ve duruşundan dolayı muzdarip olmak hakkımız sanki.




kirmizi hali 2014 altin kure odulleri 14






Oturduğumuz yerden Hollywood ünlülerini çekiştirmeye 'House of Cards'ta pek severek izlediğim Kate Mara ile devam edelim. Kumrallıktan sarışınlığa geçen Kate, beyaz teni ve J.Mendel'in gümüş rengi tasarımıyla oldukça soluk görünüyor. Tek başarılı bulduğum makyajı oldu. Bu arada arkasında duran sağdaki kadının sandaletlerine gözüm takıldı. O da ayrıca tarzını benzersiz şekilde ortaya koymuş(!) 



No comments:

Post a Comment