Tuesday, November 12, 2013

ilğinç duvar motifleri

Merhaba sevgili web sitesi okurlarimiz. Simdiki yazimiz ilğinç duvar motifleri.


ilginc duvar motifleri 1



Sevgilime o hediyeyi mi, bu hediyeyi mi!


Sevgiliye hediye ne alınır, erkek ya da bayan sevgili için doğum günlerinde alınabilecek hediyeler nelerdir, kısacası erkek ve bayan sevgili için, hediye fikirleri ya da hediye tavsiyeleri ile huzurlarınızdayım. Sevgiliniz için hediye bakıyorsanız, hediye beğenmenin ve alınacak hediyeye karar vermenin aslında ne denli zor bir şey olduğunu muhakkak siz de fark etmişsinizdir. Hele hele hediye alınacak kişi bir de sizin için çok özel olan sevgiliniz ise! Çünkü, sevgilinizin gönlünü kazanmak için çok uzun bir zaman o kadar çaba gösterdiniz, şimdi seçeceğiniz kötü bir hediye ile bir anda her şeyi berbat edebilirsiniz. Aslında emin olun, şayet siz bir hediyeye karar vermişseniz, o hediye sevgiliniz için en doğru hediyedir. Bunu neden söylüyorum; Gerçekten birbirlerini büyük bir aşk ile seven sevgililer arasında telepatik bir güç olduğuna inanıyorum. Çünkü siz şayet gerçek aşkınızı bulmuşsanız, sizin için beğenilen bir hediyeyi, sevgiliniz de beğenecektir.





Belki de siz, sevgilinize günlerdir hediye bakıyorsunuz, kafanızı yastığınıza koyduğunuzda sevgilime hangi hediyeyi alayım diye düşünüyorsunuz, ya da iş yerinizde öğlen yemeği boşluğunda İnternet'ten hediye ile ilgili ne kadar site varsa hepsini taradınız, ve ne var ki, ya beğendiğiniz hediyeler size çok pahalı geldi, ya da sevgilinize almanız için size önerilen hediyeleri, siz beğenmediniz. Sevgiliye hediye alma işi, bir yerde sizi psikolojik anlamda germeye başladı. Ama yukarıda dediğim gibi hediye seçerken lütfen rahat olun. Sevgilinizin sizin hediyenize not vereceği hissine kapılmayın:) Nihayetinde siz sevgiliniz için ne hissediyorsanız, belki de o sizden fazla bu duyguyu size karşı hissediyordur.






Şimdi gelelim yayınımızın başlığına, sevgiliye hediye olarak ne alınır? Öncelikle, hediye tercihi konusunda sığ bir fikre sahip olmayın derim. Etrafınızda gördüğünüz her şeyin, ama her şeyin sevgiliniz için bir hediye olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Hatta bu hava bile olabilir, su bile! Sevgilinize hediye seçerken bir kaç hediye ile kendinizi sınırlamayın. Pratik olması açısından, sevgilinize hediye seçerken, onun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurursanız, sevgiliniz için isabetli ve doğru bir hediye seçebilirsiniz. Ya da ilişkinizin romantizme ihtiyacı varsa, seçeceğiniz hediye romantizm taşıyan bir hediye olmalıdır. İlişkinizin süresi de, seçeceğiniz hediyeyi belirler. Uzun soluklu bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin beğenilerini ve hobilerini artık bildiğiniz için sevgilinize seçeceğiniz hediye konusunda fazla zorlanmazsınız. Hediyenin fiyatı da seçilecek hediyenin türünü belirleyeceğinden, sevgilinizi mutlu edeceğinize inandığınız hediyelerin bir listesini yapmanızı ve fiyatının bütçenize en uygun olanını seçmenizi tavsiye ederim.






Bu kadar laf sıraladıktan sonra, kendi beğenilerim doğrultusunda sizler için belirlediğim sevgilinize sevgililer günü için, doğum günü için veya yıl dönümü ve yılbaşı için alınabilecek en güzel hediye seçeneklerini sizlerin beğenisine sunuyorum. Umarım hem bu yazıdan keyif alırsınız hem de sevgiliye alınabilecek hediye önerilerimi beğenirsiniz.



Erkek ve Bayan Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler 









Bayan Sevgiliye Hediye ne Alınır? & Kişiye Özel İsim Yazılı Bileklik








ilginc duvar motifleri 2


Takılar, bayanların taşımaktan müthiş keyif aldıkları, satın almaya doyamadıkları kişisel eşyalarının başında gelir. Zevk sahibi kadınlarca iyi tercih edilmiş, şık bir takı, çevresindeki diğer bayanlar için bir moda ikonu olabilir, diğer bayanların da tercihlerini etkileyebilir. Bir ürünün en iyi reklamını insanın kendisi yapabilir. Kişiye Özel İsim Yazılı Bileklik, eski tarz künyelerin modern bir anlayış ile yorumlanmasından doğdu. İyi ki de doğdu, çünkü ortaya inanılmaz zarif ve bayanların asla hayır diyemeyeceği hediyelik bir aksesuar çıkmış oldu. Üzerinde isminiz yazılı olan bu bileklik ile tüm zarafetinizi taçlandırmış olacaksınız. Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama Kişiye Özel İsim Yazılı Bileklik, tüm gözleri üzerine toplayacak, çok sade ve göz alıcı bir tasarıma sahip. Kişiye Özel İsim Yazılı Bileklik’in tüm yüzeyi 14 ayar altın ile kaplanmıştır, ürün kesinlikle altın suyu ile üretilmemiştir. Sevgilinize ya da eşinize gururla hediye edebileceğiniz altın kaplama Bilekliği kişiye özel hale getirmek için ilgili kutucuğa isim yazmayı unutmayın.


Hangi Hediyeler Sevgiliye Alınır? & Melek Sevgilime Hediye Kulesi




ilginc duvar motifleri 3


Sevgilinize karşı affedilmesi zor bir yanlış yaptınız ve içinizden "Eyvah! Ben ne yaptım!" dediniz. Şimdi çık işin içinden çıkabilirsen. Belki de işin bu noktaya gelebileceğini o an hiç düşünemediniz. Üstelik kız arkadaşınız size göre yeryüzünün en kıskanç ve en inatçı insanı. Şimdi ne yapmalı da sevgilinizin gönlünü geri kazanmalı. O'na karşı espriler veya şirinlikler yapmak için belki de çok geç kaldınız. O halde affedilmek için başka şeylere ihtiyaç var! Çünkü sadece özür dilemek yetmeyecektir. Bunun için başka çareler aramalı. Mesela Bir çiçek buketi ve bu buket üzerinde yaptığınız hatadan dolayı özür dilediğinizi yazan bir not. Ama bu da yetmez! Belki haberlerden duydunuz veya internetten okudunuz; "Çikolataların insanlarda mutluluk hormonu salgıladığına dair bir haber. O halde çiçekle birlikte bir de sevgilinize çikolata alın! Çikolata alın ki, hediye çiçek ile birlikte sinirleri yatışsın. Bunun için size hem içerisinde enfes çikolataların olduğu hem de sevgi mesajlarının yer aldığı harika bir hediye önereceğiz. Özür dilemek için "Kız Arkadaşıma Hediye Ne Alınabilir?" diye düşünüyorsanız, üzerinde "Seni Her şeyden Çok Seviyorum" yazan Melek Sevgilime Hediye Kulesi tam size göre. Hediyelik tam 4 tane Kırmızı Kalpli Kutudan oluşan bu muazzam hediye kulesinin her bir kalp kutusu üzerinde "Seni","Herşeyden","Çok","Seviyorum" yazısı var. Çikolatalar, drajeler, Melek kolye, kendisinden sizi affetmesini istediğiniz sevgilinizin kalbini ısıtacak.


Bayan Sevgiliye Hediye ne Alınır? & İsim Yazılı Kalpli Ayna








ilginc duvar motifleri 4


Sevgilinizin adı zaten kalbinize yazılı. Bir de bunu kalp içerisinde şık ve son derece dekoratif bir ayna içerisine yazdırmaya ne dersiniz? "Siz Sevgiliye Ne hediye Alınır?" sordunuz, biz de size sevgilinize alabileceğiniz hem kullanışlı hem de çok anlamlı dekoratif bir hediye bulduk. Umarız ki sevgilinize almanız için tavsiye ettiğimiz bu hediyelik ürünü siz de beğenmişsinizdir. İsim Yazılı Kalp Ayna sevgilinizin duvarına dekoratif bir hava katarken, diğer yandan bakmaya doyamayacağı çok özel bir ürün. Tamamen kişiye özel hazırlanan İsim Yazılı Kalp Ayna özel günler için sevgiliye hediye edilebilecek en güzel ürünlerden. Üzerine ister kendi isminizi, ister sevgilinizin veya eşinizin ismini yazdırabileceğiniz İsim Yazılı Kalp Ayna sevginizi anlatabileceğiniz çok sevimli bir ayna! Kalp şeklinde ve içerisinde isim yazılı olan ayna, akrilik malzemeden üretilmiştir ve kullanan için kırılma, çatlama gibi sorunlar yaşatmaz. Arkalı önlü çift bant özelliği sayesinde istenilen tüm düz yüzeylere rahatlıkla yapıştırılabilir. İsim Yazılı Kalp Ayna 40 x 27 cm boyutlara sahiptir. İsim Yazılı Kalp Aynayı size özel hale getirmek için "sepete ekle" butonu üzerindeki bölüme istediğiniz ismi belirtmeyi unutmayınız.



Kız Arkadaşa Hediye Ne Alınır? & 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu ve Kalpli Çikolatalar




ilginc duvar motifleri 5


Şu an hediyeler seramonisinden sevgilinize çok özel seçme hediyelere şahitlik ediyorsunuz! Görmekte olduğunuz kavanoz, son derece romantik ve son derece tatlı! Neden romantik derseniz, içerisinde 100 tane "Seni seviyorum" mesajı var ve bu mesaj tam 100 farklı dilde kalpli kağıtlar üzerine yazılı! Siz "Kız arkadaşıma ne hediye alabilirim? diye hediye fikirleri araştırıyordunuz. Biz en uygun hediye sitesi olarak size çok net bir şekilde üzerine sevgi mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu'nu hediye etmenizi öneriyoruz. İçerisinde birbirinden lezzetli kalpli çikolatalar var ve kavanoz son derece şık bir hediye kutusu içerisinde adresinize kargo yapılıyor. Romantizm ve aşk, kırmızı kurdele ile süslenmiş bu hediye kutusunun içerisinde saklı! Sevgilinize doğum günü hediyesi ve sevgililer günü hediyesi olarak ideal diyebileceğimiz hediyelerden biri. 




Sevgiliye Hediye ne Alınır? & I Love You Yazılı Fotoğraflı Yastık




ilginc duvar motifleri 6



Sevgilinize özel bir doğum günü hediyesi düşünüyorsunuz ama öyle bir hediye olmalı ki, hem O'na olan sevginizi ifade etsin, hem O'nu ne kadar çok sevdiğinizi anlatsın, hem romantik bir hediye olsun, hem de fiyatı ile bütçenizi fazla zorlamayacak bir hediyelik eşya olsun! Düşündüğünüz bu özelliklerin hepsi aslında gördüğünüz bu kişiye özel üründe bir arada! Dolu dolu aşk mesajı veren, üzerinde herkesçe bilinen ingilizce I Love You (Seni Seviyorum" mesajı taşıyan ve en önemlisi sizin seçeceğiniz fotoğrafın baskısının olacağı bu şık yastık sevgiliye verilebilcek en güzel ve en romantik hediyelerden biri. Kalp şeklindeki, aşkın rengi olan kırmızı ile renklendirilmiş, yumuşacık kadife kumaş yüzeyi ile I Love You Yastık buram buram aşk yüklü! Yastık üzerinde kırmızı renk ile son derece uyumlu olan beyaz renk ile yazılmış "I Love You" ifadesi yer alan Kalpli Fotoğraflı Yastık, 42 x 42 cm boyutlarındadır. Sevgilinize güzel bir sürpriz yapabileceğiniz bu özel yastık aynı zamanda 14 Şubat Sevgililer Günü için de düşünülebilecek en sevgi dolu hediyelerden biri.





Sevgiliye Hediye ne Alınır? & Kişiye Özel Şişede Mesaj








ilginc duvar motifleri 7


Sevgilinize mükemmel sürprizler yapabileceğiniz, ve içerisinde tamamen sizin mesajınızın yer alacağı şık Kişiye Özel Şişede Mesaj hediyesine var mısınız? Belki de sevgilinize evlilik teklifi yapacaksınız ve bu teklifinizi yapabileceğiniz bir sürpriz arıyorsunuzdur? Bunun için en romantik ve etkileyici tekliflerden biri de içerisinde ona olan duygularınızı yazdıktan sonra "Benimle evlenir misin?" sözlerinin olduğu bu şişeyi hediye etmek olacaktır. Ya da sevgilinizin doğum günü ve O'nun sizin hayatınızda ne kadar özel ve mnemli olduğunu sürpriz bir şekilde ifade etmek istiyorsunuz? Bunun için de en ideal ve etkileyici ürünlerden biri Kişiye Özel Şişede Mesaj'dır. Hediyelerin en romantiği, en klasiği, en nostaljiği Kişiye Özel Şişede Mesaj. Sevginizi bir de bu şişe içerisinde yer alacak mesaj ile anlatın. Belki de siz daha önce içerisinde mesaj yazılı olan şişeyi, macera filmlerinde ıssız bir adaya düşen insanların yardım çağırılarında gördünüz. Ama o gördüğünüz şişe şimdi duygularınızı en romantik şekilde ifade edecek bir hediyelik ürüne dönüştü. Sevdiğiniz kişiye özel mesajınızı öncelikle çok şık bir mektup kağıdına basılıyor. Daha sonra ise mesajınız, deniz kumları ve deniz kabukları ile süsleniyor. Yaklaşık 30cm boyunda, ağzı mantarlı klasik bir şişe içerisinde yer alan sevgi dolu mesajınız inanılmaz derecede etkileyici bir hale geliyor. Kişiye Özel Şişede Mesaj ile ister romantik bir evlilik teklifinde bulunun, isterseniz de ilk defa aşkınızı ilan edeceğiniz zaman düşünün. Kişiye Özel Şişede Mesaj, sevgiliye hediye başlığı altında önerilebilecek en romantik ve sürpriz hediyelerden biridir.









Bayan Sevgiliye Hediye ne Alınır? & Kişiye Özel Kupa




ilginc duvar motifleri 8


Yukarıda bahsetmiştim ya, belki bütçenizi aşan hediyeler ile karşılaşmışsınızdır diye, şimdi önereceğim hediye için fiyat aralığı olarak 20-30 TL olarak belirledim. Bu hediyeyi bayan sevgiliniz için öneriyorum. Aslında erkek sevgili için de çok müsait bir hediye, varın kararını siz verin! Porland markasını muhtemelen duymuşsunuzdur, bu markanın kaliteli ürünler ürettiğini söylemeye gerek var mıdır? Gördüğünüz bu çay kahve kupası kişiye özel bir kupa! Üzerine sevgiliniz için güzel sözler yazdırabilirsiniz. Ayrıca bu porselen bardağın üzeri aşkı simgeleyen kalp şekilleri ile süslenmiş ve üzerinde Love yazısı bulunmakta. Sevgiliniz için alacağınız bu hediyenin romantik bir hediye olacağını düşünüyorum.




Sevgiliye Ne Hediye Alınır & Kız Kulesi Cam Duvar Saati







ilginc duvar motifleri 9


İstanbul'un en önemli sembollerinden biri olan Kız Kulesi şimdi çok şık bir duvar saati tasarımı ile huzurlarınızda! İstanbul'a uğrayan yerli ve yabancı turistlere, İstanbul'a dair görmeleri gereken en önemli yerlerden biri olarak tavsiye edilen çok özel bir yer! Bu denli göze hoş görünen Kız Kulesi, şimdi artık evinizi süslemek için geliyor! Üstelik bu duvar saati, bir tablo değil ama bir tablo kadar şık ve alımlı. Kız Kule'sinin sizde bir hatırası vardır belki de? Belki sevgilinize evlenme teklifini kız kulesine bakarak yaptınız kim bilir? Ya da ilk aşkınızı orada tanıdınız! Bu tarihi yapının sizin için bir anlamı varsa, buyurun size hediye etmek için harika bir hediye seçeneği! Bu ürünü Anneler günü için Annenize hediye edebilir, İstanbul'da görev yapan öğretmeninize öğretmenler günü için hediye edebilir ya da Eşinize doğum günü hediye edebilirsiniz.




Erkek Sevgiliye Hediye Ne Alınabilir? & Kişiye Özel İsim Nakışlı Gömlek








ilginc duvar motifleri 10


Erkeğe hediye seçenekleri arasında şimdi önereceğim hediye özel bir gömlek! Bu gömleği özel kılan tarafı ise tamamen sevgilinize ait olmasıdır. Ya da şöyle diyeyim, sevgilinize özel hazırlanmış olmasıdır. İstediğiniz renk ve bedende tercih edebileceğiniz bu gömleğin kol ve cep kısmına sevgilinizin ve sizin isimlerinizin baş harfleri nakış ile işlenecek, ayrıca, yaka kısmına ise sizin sevgiliniz için hazırladığınız 25 karakterden oluşan özel bir mesajınız veya sözünüz yer alacak. Bir erkeğe alınabilecek en ideal ve güzel hediyelerden biri. Bu özel gömleği erkek sevgilinize, yıl dönümü, sevgililer günü veya doğum günü için hediye edebilirsiniz.




Sevgiliye Ne Hediye Alınır? & Seni Seviyorum Çikolatası








ilginc duvar motifleri 11
Sevgiliye ne hediye alınmalı sorusuna cevap, seni seviyorum çikolatası. Aslında ne kadar hoş bir başlık attım öyle:) 9'lu, 16'lı ve 25'li çeşitleri ve altın sarısı özel kutusu üzerinde el değmeden üretilmiş olan sütlü madlen çikolata ve en önemlisi her bir çikolatanın üzerinde aşkınıza onu ne kadar çok sevdiğinizi sizin adınıza defalarca söyleyen "Seni Seviyorum" cümlesi. Sevgililer günü için veya doğum günü için almış olduğunuz bir hediyenin yanında yani ona ek olarak, bu çikolata bence çok iyi ve anlamlı bir hediye olacaktır. Bu şık ve üzerindeki çok güzel ve anlamlı mesaj içeren çikolatayı, dünyanın en tatlı sevgilisine sevgiler günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz gibi, Anneye doğum günü hediyesi olarak da düşünülebilir.






Bayan Sevgiliye Ne Hediye Alınır & Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye








ilginc duvar motifleri 12


Sonsuzluk sembolü her ne kadar matematik ile birlikte anılan bir sembol olsa da, sevgililer için bambaşka ve daha özel bir anlam taşımaktadır. Çünkü sonsuzluk sembolü, sevgililer arasındaki aşkın ve sevginin hiçbir zaman bitmeyeceği ve devam edeceğini ifade eder. Bayan sevgilinize duyduğunuz o kocaman ve sonsuz sevgiyi üzerinde sonsuzluk sembolü olan şık bir kolye ile O’na anlatmak ister misiniz? Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye ile sevgilinize mükemmel bir jest yapabilir ve O’nu çok mutlu kılabilirsiniz. Üzerinde sonsuzluk sembolü yer alan bir künye-kolyeye ile sevgiliniz hem şık bir kolyeye sahip olacak, hem de aşkınızın ne kadar derin olduğunu bir kez daha anlayacak. Sevgilinizin ismine düzenlenecek olan bu özel hediye ile yıllar yılı, unutulmayacak ve kalıcı bir hediyeniz olacak. Bu harika ürünü, dilerseniz sevgilinize doğum gününde armağan edin, dilerseniz yıl dönümü hediyesi olarak. Kendi ismine düzenlenen bu harika kolye asla boynundan inmeyecek. Kişi ismine özel olarak hazırlanan Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye, gümüş üzeri altın kaplamadır. Ürün kesinlikle altın suyu değildir. Zincir uzunluğu 42 cm’dir ve ürün fiyatına dahildir.









Sevgiliye Romantik Hediye ne Alınır - Kişiye Özel Albüm








ilginc duvar motifleri 13



Sevgiliniz ile bir çok anınız oldu ve bu anılarınızı üşengeçlik yapmayıp, her yerde fotoğraflamaya çalıştınız. Öyle ki, çektirmiş olduğunuz fotoğrafların haddi hesabı yok! Yemek yerken, tatildeyken, yolculukta, Piknikte, sahilde her an sizin için çok özel ve çok önemli. Günümüzde cep telefonları bile artık çok kaliteli fotoğraflar çekebilmemize imkan sağlıyor. Şimdi o, birbirinden güzel anlarınızdan oluşan fotoğraf kareleri düzenleme zamanınız geldi. Şimdi önereceğimiz hediye ürün ile sevgilinize çok anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız. İçerisinde geçmişte çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğraf karelerini taşıyan bir fotoğraf albümü. Hatta bu noktada size tavsiyemiz; Sevgilinize güzel bir sürpriz de yapabilirsiniz. Nasıl mı? Sevgilinizin doğum gününde O'na içerisinde en güzel anlarınızdan oluşan bu özel fotoğraf albümünü hediye ederek. Üstelik bu fotoğraf Albümü tamamen kişiye özel düzenlenebiliyor. Üzerinde Sevimli ve çok şık bir kalbin yer aldığı bu albüme sevgilinizin ismini de yazdırabiliyorsunuz. Sevgiliye Kişiye Özel Fotoğraf Albümü, bir sevgiliye verilebilecek en güzel ve en anlamlı hediyelerden biridir! Dilerseniz bu albüm üzerine sevgilinizin ve sizin isimleriniz, şık kalp motifi ile birlikte, üzerinde günün tarihi de yer alabilecek şekilde hazırlanabiliyor. Albüm 33cm x 33cm büyüklüğünde 40 sayfalı ve kendinden yapışkanlıdır.






Kız Arkadaşa Hediye Ne Alınır & Kişiye Özel Kalp Oda Kokusu



ilginc duvar motifleri 14


Kız arkadaşınıza, belki sevgililer günü için, belki de doğum günü için, hem aşkınızı ve O'na olan özleminizi anlatabilecek bir hediye bakıyorsunuz! O halde biz size, hem romantik, hem son derece kullanışlı ve hem de, oldukça uygun bir fiyata satılan şık bir hediye tavsiyesinde bulunacağız. Kişiye Özel Kalp Oda Kokusu, siz uzaklarda olsanız bile, sizi sevgilinize her daim hatırlatabilecek çok özel bir armağan! Seramik kalp vazo üzerine, O'na olan duygularınızı ve aşkınızı en duru ve net hali ile ifade edebilirsiniz. Kalp vazo ise, sevgilinizin odasında her zaman en güzel köşede yer alacaktır. Bu ürünü tavsiye etmemizin bir diğer nedeniz ise, ortama yaymış olduğu Vanilya aroma kokusu! Vanilya aroması, bulunduğu mekanın havasını değiştiren ve bayanların ekseriyetle beğendiği özel bir kokudur. Vazo içerisinden ortama dağılan güzel kokular ise, papatya çiçeklerinin aracılığı ile olmaktadır. "Kız Arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim?" diye bize fikrimizi soracak olursanız, Kişiye Özel Kalp Oda Kokusunu gönül rahatlığı ile size önerebiliriz.








Erkeklere Hediye Fikirleri & Aslanlar Gibi Seviyorum Kupa Bardak








ilginc duvar motifleri 15


Erkek arkadaşınızı seviyorsunuz ama bunu bir de şık ve Erdil Yaşaroğlu'nun çizimi şık porselen kupa bardaklar ile anlatın. Erkek sevgilinize fiyatı ile uygun hem de, sevgililer gününe uygun mesaj içeriği ile güzel bir çay kahve kupası hediye edebilirsiniz. Hele bir de erkek sevgiliniz, masa başı bir işte çalışıyorsa, bu kupa gün boyu gözlerinin önünde olacaktır. Sevgililer günü hediye seçeneği olarak aklınızda bulunsun. Bu kupa bardakların üzerinde sevgilinizin ismini yazdırın, sevgilinize aşkınızı kendi ismine özel bir Erdil Yaşaroğlu karikatürüyle anlatın. Üzerinde Erdil Yaşaroğlu’nun en sevilen karikatürlerinin olduğu kupa bardaklar, sihirli kupa ve beyaz kupa olarak iki çeşittir. Sevdikleriniz bir şeyler içerken bir yandan da yüzlerinde tebessüm oluşturacak bu kupalar, kaliteli porselen malzemeden üretilmiş olup 8'e 10 cm. boyutlarındadır. Kupalar üzerindeki baskı uzun ömürlüdür. Ilık suyla elde yıkanması tavsiye edilir.




Bayan Sevgiliye Romantik Hediyeler & Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi









ilginc duvar motifleri 16
Sevgilinize oldukça romantik bir sevgililer günü hediyesi vermeye hazır mısınız? Sizin hazırlayacağınız özel çerçevesi içerisinde aşk gazetesi. Gazetenin manşetinde de siz varsınız. bu romantik gazete bir sayfadan oluşuyor ve laminant çerçevesinde hediye paketi yapılmış şekilde sevgilinize hediye edilmeye hazır şekilde size gönderilir. Tamamı ile kişiye özel olan bu gazete sayfası üzerindeki fotoğraflar ve yazıların tamını siz yazıyorsunuz. Aşk gazetesi 4 bölümden oluşmaktadır. İlk.bölüm, 1 adet resim, yazı başlığı ve sizin yazıdan oluşmaktadır. İkinci bölüm; 1 adet resim, gazete başlığı ve tarihten oluşmaktadır. Üçüncü bölüm; 2 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Dördüncü ve son bölümde ise, 1 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Sevgililer günü için inanılmaz etkileyici ve romantik bir hediye hazırlığında olduğunuzu söylemek isterim.


Sevgiliye Hediye Ne Alınır & Aşk Çeki







ilginc duvar motifleri 17
Sevgilinize bu sefer vereceğiniz hediyeye hem romantizm hem de komiklik katmaya ne dersiniz? Sevgilinize bir çek yazın! Çek yazın derken, üzerine belli bir ödeme yapılacağını gösterir bir çekten bahsetmiyorum, Sevgilinize aşkınızın çekini yazın ve büyük bir bonkörlükle bu çeki ona uzatın! Örneğin, onu ihmal edip gittiğiniz halı saha maçlarına şu tarihten itibaren ara vereceğim şeklinde bir çek olabilir. Ya da ne bileyim, Ona bundan sonra pembe yalanlar söylemeyeceğinize dair bir çek yazıp verebilirsiniz veya bilgisayar başında fazla vakit geçirmeyeceğinize dair. Bu konuda yaratıcılık tamamen size kalmış durumda. Sevgilinizin elinde artık kapı gibi bir çek olacak ve siz sözünüzde durmadığınızda bu çeki tahsile sokacak belki de icralık olacaksınız kim bilebilir. Aşk Çeki ile verilen tüm sözleri garanti altına alabilirsiniz. Aşk Çekinde hem kadınları hem de erkekleri ilgilendiren 40 adet aşk çeki bulunuyor, çeklerde yazan sözlerden birkaç örneği aşağıda bulabilirsiniz. 8 adet çek ise boş, yani tam 8 adet de açık çekiniz var. Bunları da dikkatlice kullanmanızı, ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmemenizi tavsiye ederiz.





Sevgiliye Hediye Ne Alınır & Kişiye Özel Ahşap Kutu Kalem







ilginc duvar motifleri 18
Hediyenizin özel ve unutulmaz bir hediye olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey, kişiye özel hediye seçmek olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyeler gerçekten de, hem anlamı itibari ile hem de özel olması itibari ile unutulmaz ve çok özel hediyelerdir. Şimdi önereceğim hediye de, şık ve özel bir ahşap kutu içerisinde, kişiye özel zarif bir kalem. Üzerinde sevdiklerinizin isminin yazılı olduğu bu özel kalem ile yazı yazmak bir gurur vesilesi olacak! Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem ile, derslerde, iş toplantılarında ne kadar özel olduğunuzu herkese ilan edeceksiniz ve kendinizi daha da özel hissedeceksiniz. Üzerinde isminizin yazılı olduğu ahşap kutu, dilerseniz çalışma masanızda bir isimlik misyonu da yüklenebilir. Kaleminizi kullandıktan sonra da, bu şık ahşap kutu içerisinde saklamaya ve başına bir olumsuzluk gelmemesine özen gösterirsiniz. İster bu kalemi siz kullanın, sevdiklerinize hediye edip onların de kendilerini özel hissetmelerini sağlayın. Öğretmenler gününde öğretmeninize, babalar gününde babanıza hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalemin mavi ve kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunmaktadır. Her iki renk seçeneği de mavi tükenmez kalemdir.



Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler & Kişiye Özel Fotoğraflı Çiçek Şekilli Masa Saati








ilginc duvar motifleri 19


Sevgilisine sürpriz hazırlığında olan değerli okuyucularıma yine harika bir kişiye özel bir hediye tavsiye edeceğim. Bu masa saati çiçek şeklinde harika bir dekoratif saat! Şunu garanti ederim ki, Sevgiliniz evinin baş köşesinde bundan sonra bu saat olacaktır. Sevgiliniz her şeyin en güzeline layıktır ama Sevgilinizin Doğum günü için bütçenizi sarsmayacak ve hesaplı sayılabilecek bir hediye düşünüyorsanız kişiye özel bu masa veya TV ünitesi Çiçekli saati size öneririm. Çiçek, doğada güzelliğin simgesi olduğu için bu ürünün çiçek şeklinde olması, verdiği mesaj açısından da annenizin beğenebileceği türden bir hediye olacaktır.



Sevgiliye Hediyeler & Özel Fotoğraflı Kalp Şekilli Masa Saati








ilginc duvar motifleri 20


Sevgiliye alınabilecek, bütçenizi sarsmayacak hesaplı ve aynı zamanda kişiye özel bir hediye tavsiyesi daha! Şımarmak ve şımartılmak herkesin hakkı! Bunun içerisine Sevgiliniz de giriyor. Gelin bu Sevgilinizin Doğum Gününde O'nu şımartacak bir hediyeye birlikte imzamızı atalım. Görmüş olduğunuz ürün, kalp şeklinde ve zamanı gösteren şık bir masa saati. Üstelik sıradan bir masa saati de değil! Bu ürünün içerisine sevdiklerinize ait en güzel fotoğraf karesini işletebiliyorsunuz. Doğum Gününde Sevgiliye ne hediye alınır diyorsanız ve aynı zamanda hesaplı da bir hediye diyorsanız bu hediye ilginizi fazlasıyla çekecektir.


Sevgiliye Hediye Ne Alınır & Erkeklere Kişiye Özel Gömlek Hediyeleri







ilginc duvar motifleri 21


Erkek hediyeleri ya da erkek sevgiliye hediyeler denildiğinde bayanların aklına ilk gelen hediye ürün ekseriyetle Erkek Gömlek Hediyesidir. Ancak, bu noktada sevgili bayanlara tavsiyemiz, erkek arkadaşınıza, eşinize veya babanıza şayet gömlek hediye edecekseniz, bunu daha özel hale getirebilirsiniz. Nasıl mı? Tamamen kişiselleştirilebilir gömlekler ile. Ya da piyasada en çok bilinen adı ile Kişiye/İsme Özel Gömlek hediye ederek. Kişiye Özel Gömlekler sadece, hediye edeceğiniz kişinin adına düzenlendiği için, hediyeniz çok daha anlamlı ve özel bir hale gelir. Şimdi sizlere önereceğim erkek gömleği de yine isme özel gömleklere çok güzel bir örnek. Özel siyah deri kutusunda, hediye edilmeye hazır, son derece şık Kişiye Özel Nakışlı Gömlek erkek arkadaşınıza, erkek eşinize, özel günler için hediye edebileceğiniz mükemmel bir ürün. Bu arada gömlek siparişinizi verirken, ürün bedenini, rengini ve yakanın içine sizin belirleyeceğiniz hangi yazının yazılmasını istiyorsanız, tüm bunları belirtmeyi unutmayınız...  Harfler yazan yere, erkeğin isminin baş harflerini, ürün yazısı kutusuna da, yakanın içine yazılacak kısa mesajınızı yazınız. Baş harfler sağ manşete ve sol cep üzerine yazılacaktır. Bu kaliteli ve şık Kişiye Özel Gömleğin markası frenzy'dir. Gömlekler kol düğmesine uygun değildir. 





Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler & Sarkaçlı Duvar Saati







ilginc duvar motifleri 22


Görenleri hayrete düşürecek yine çok modern ve ilginç tasarımlı duvar saatlerinden bahsedeceğim. Gördüğünüz bu duvar saati sarkaçlı ve sevebileceğiniz figürlere sahip! Üzerinde dünyaca ünlü starların dışında hayvan figürleri de yar alan bu saatin diğer ilginç yanı ise yine hayret verici bir mekanizmasının olması! Sarkaçlı Duvar Saatleri idol haline gelmiş starları ve şirin figürleri dans ettiriyor. Sarkaçlı Duvar Saatleri, odanızın soğuk ve cansız duvarlarına hareket katacak. Charlie Chaplin, Laurel & Hardy, Marilyn Monroe, Michael Jackson, Charlie Wall, Balon, Salıncak ve Kedi. Bu saatlerdeki saniye ile sarkacın birlikte hareket etmesi sonucunda, figürler dans ediyor dolayısı ile ortamınızın hareketsizliğine aksiyon katmış oluyor. Yani kısacası bu dekoratif duvar saati tik tak sesi duyduğunda hemen oynamaya başlıyor! Böylelikle ister salonunuzda, ister çalıma odanızda ister ofisinizde son derece eğlenceli ve hareketli bir duvar saatine sahip oluyorsunuz. 2 adet AA pille çalışan Sarkaçlı Duvar Saatleri MDF malzemeden üretildi.



Sevgiliye Hediye  & Harfli Hindistan Cevizi Kabuğu Kolye







ilginc duvar motifleri 23


Klişe bir laf vardır hani! "Issız bir adaya düştüğünüzde yanınıza alacağınız üç şey nedir?" diye. bu soruya sizin ne cevap vereceğinizi kestiremeyiz ama, eminiz ki, ıssız bir ada denildiğinde aklınıza "Hindistan Cevizi" mutlaka gelir. Hiç kimse kendisini kutuplara yakın bir bölgede soğuk bir adaya düşebileceğini hayal etmez. Genellikle tropikal bölgede yer alan bir adada, palmiye ağaçlarının gölgesinde ve masmavi uzanan bir deniz hayal eder. Konumuz aslında tropikal bölgeye ait, çok meşhur bir üründen elde edilmiş hediyelik bir ürün. Bu hediye ürün, özellikle salaş giyinmekten hoşlanan, egzotik ürünleri beğenen bayanların çok hoşuna gidecek cinsten. Sizin kız arkadaşınız da bu tarz ürünlerden hoşlanan bir bayan ise, eminiz ki bu hediyenizi çok beğenecektir. Hindistan Cevizinin kabuğundan imal edilmiş, üzerinde isim ve isim baş harfi yazılabilen son derece şık bir bayan kolye. Görmekte olduğunuz bayan kolyesi sert Hindistan cevizi kabuğundan imal edilmiştir ve uzun yıllar kullanılabilir. Son derece zarif ve şık olan Hindistan Cevizi Kabuğu Bayan Kolye, bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz çok egzotik bir hediye. Sarımtırak bir renge sahip olan Hindistan Cevizi Kabuğu Bayan Kolyenin ipi siyah deridir. Üzerine "aşkın sembolü olan kalp" içerisinde, sizin ve sevgilinizin isim baş harfleri lazer tekniği ile işleniyor. Ancak, dilerseniz sadece üç karakteri geçmemek sureti ile, isim de yazdırabilirsiniz. Bu son derece güzel bayan kolyesini kişiye özel hale getirmek için, Kolye üzerine yazmasını istediğiniz isim veya harfleri "Ürün Yazısı" bölümüne işlemeyi unutmayın. Sevgilinize değişik ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bu ürün mükemmel bir hediye tercihi olacaktır. 



Bayan Sevgiliye Hediye  & Dekoratif Sandık Takı Kutusu







ilginc duvar motifleri 24
Bayan sevgilinize bu hediyeyi almanız için aslında bir çok neden sayılabilir. Çünkü, bayanların en değerli kişisel eşyalarının takı ve ziynet eşyalarıdır dersek hiç de abartmış olmayız. Hatta ve hatta kadınlar, takı sahibi olmak için gözlerini kırpmadan hatırı sayılır bir servet ödemeyi bile göze alabilirler:) Gerçekten de kadınlar gittikleri her yerden kendilerine bir takı almadan dönmezler. Tatile mi gidildi? Orayı hatırlatacak bir takı. Alış veriş merkezine mi gidildi? İlk bakılacak yer takı ve mücevher satılan yerler. Takı zevki veya merakı kadınların asla karşı koyamadıkları bir davranış. Kadınlar madem bu kadar takılarına düşkünler, o halde sevgilinize, eşinize veya kız arkadaşınıza bu yönde bir hediye alabilirsiniz. Nasıl mı? İçerisinde en değerli takılarını saklayabilecekleri son derece dekoratif bu Dekoratif Sandık Takı Kutusu ile. Eşinize, evlilik yıl dönümü hediyesi olarak orijinal bir hediye düşünüyorsanız, üzerinde sevgi sözcüklerinizi taşıyan çiçek hediyenizin yanında, ayrıca Dekoratif Sandık Takı Kutusu hediye edebilirsiniz. Kız arkadaşınız için de düşünülebilecek hem ilginç hem de son derece şık bir doğum günü hediyesi.


Sevgiliniz için aradığınız hediyeyi bu sayfada bulamadınız mı? Sevgiliye Ne Hediye Alınır ile ilgili Daha fazla hediye fikirleri için lütfen tıklayın


ilginc duvar motifleri 25








ilginc duvar motifleri 26













  • Facebook


  • Twitter


  • Google+


  • Pinterest


  • StumbleUpon


  • Delicious


  • LinkedIn


  • Reddit


  • Technorati




Ziyaret etmeniz gereken diger yazilar : duvar stickerları

No comments:

Post a Comment