Saturday, October 12, 2013

Beyonce 'Mrs. Carter World Tour' Kostümleri



Tweet


beyonce mrs carter world tour kostumleri 1





Beyonce '2013 Mrs. Carter World Tour' kapsamında Nisan ayında ilk şovunu  Sırbistan gerçekleştirmişti. Dennis Kolpodinos tasarımı tulum içinde göz alıcı görünüyor. Kostümlerin çokluğuna bakıldığında iki üç şarkıda kıyafetini değiştirmesine şaşırmamak gerek. 


beyonce mrs carter world tour kostumleri 2





Vantilatör faciasından önce ve sonrası olarak saçlarındaki değişikliği görebiliyoruz. Her ne kadar mecburi bir seçim olsa da postiş yardımıyla pixie saç modelini uzatıp küt halinde kullanması daha iyi olmuş. Minimal sanat formlarından ilham alan David Koma canlı renkleri tezatlarıyla birlikte kullanmayı sevenlerden. 


beyonce mrs carter world tour kostumleri 3





Hemen hemen her marka ile çalışan Beyonce yeni tasarımcıları keşfederek konserlerinde yenilikçi ve farklı çizgilerle karşımıza çıkıyor. Dünya starı olmuş birinin sahne kostümlerini tasarlamak çok sayıda tasarımcının hayalidir. Bu hayali gerçekleştirenlerden biri de Ralph & Russo olmuş. 




beyonce mrs carter world tour kostumleri 4







Emilio Pucci'nin kreatif direktörü Peter Dundas konser için 5 kıyafet hazırlamış. 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonu 'Rock Goddess'da yer alan parçaları sipariş veren Beyonce iddialı crop üstler, leopar desenli elbiseler, kısa ceketlerle karışımlar yaratmış. Dundas dansçılarına uyum sağlayan, enerjisi yüksek couture kostümler hazırladıklarını söylemiş. 


beyonce mrs carter world tour kostumleri 5







Tüylü elbiseler, payetli bodyler, diz üstü çizmeler İtalyan modaevi Pucci'nin elinden çıktı. Dundas onun için kostüm tasarlamanın hem markası için hem de kendi için ayrıcalık olduğunu ifade etmiş.

beyonce mrs carter world tour kostumleri 6





Bayan Carter için hazırlanan taslaklardan biri de İsrailli tasarımcı Alon Livne'ye ait. Hazırladığı elbiseyi 'seksi, güçlü, feminen' olarak üç kelimeyle özetlemiş. İpek-şifon karışımı elbiseyi swarovski taşlarla hareketlendirmiş.




beyonce mrs carter world tour kostumleri 7





Turnenin ayakkabı tasarımları Stuart Weitzman'a emanet edilmiş. Kendisi içinde en ilham verici projelerden biri olmuş. Swarovski taşlarıyla süslü stilettolar ve militarist etkiler taşıyan botları dikkat çekici. Makyaj için renk ve doku seçimlerinde ışığı yansıtmasına dikkat eden makyözü, Sophia Loren ve Twiggy'nin ikonikleşmiş makyajından da ilham almış. Frida Giannini hazırladığı kostümlerde ise payet, tül ve tüy detayları bulunuyor.

beyonce mrs carter world tour kostumleri 8





Roberto Cavalli Beyonce'un ihtişamına yakışır şekilde bir elbise tasarlamış. Egzotik baskıların ustası Cavalli 31 yaşındaki şarkı için ise cut-out kesimleriyle kıvrımlı vücut hatlarını ortaya çıkarmak istemiş. 


beyonce mrs carter world tour kostumleri 9


En çok satan parfümlerinden biri olan Heat'i dünya turnesine özel olarak Heat Mrs.Carter olarak yeniden yorumlamış. Hayralarına dünya turnesini  hatırlatacak özel bir hediye olarak gördüğü parfümünü konserlerinde yansıttığı gücü, tutkuyu ve eğlenceyi temsil ettiğini düşünmüş.



No comments:

Post a Comment